Ha eddig szkeptikus voltál a műfenyő vásárlással kapcsolatban, engedd meg hogy bemutassuk lenyűgöző kínálatunkat. A legjobb minőségű műfenyőket mutatjuk be, amelyek olyan élethűek, hogy a kertben a madarak fészket raknának rá. Idén válassz műfenyőt és ments meg egy fenyőfát!

Egy új korszak kezdete

Amikor szakítasz az élő fa vásárlása miatt átélt stresszel, egy új korszak veszi kezdetét. Képzelj el egy olyan fát, amit nem kell az utolsó pillanatban a kocsidba gyömöszölni, majd újévkor a szeméttelepre szállítani. Képzelj el egy olyan karácsonyt, amikor nem kell naponta porszívóznod a tűleveleket, nem kell küzdened a szár kifaragásával majd a fa stabilizálásával.

Nem kell azon aggódnod, hogy boltba menet bekapcsolva hagytad-e az égősort. Képzeld el, hogy az idén nem kell a méretek miatt idegeskedned és a szállítás közben letörött ágak miatt sem kell szomorkodnod. Hogyan lehetséges ez?

A megoldás a műfenyő

Az általunk kínált műfenyők megszólalásig hasonlítanak élő társaikra, hiszen a legszebb példányokról lettek mintázva. A műfenyők levelei fémszállal vannak megerősítve, ágaik erős acélból készülnek, tehát nem kell attól tartanod, hogy letörnek vagy elhajlanak.

A tűlevelek speciális, égés képtelen műanyagból készülnek, ráadásul allergén anyagot sem tartalmaznak. Mi 100%-osan bízunk az általunk képviselt magas minőségű termékeinkben, ezért műfenyőinkre 5-10 év garanciát vállalunk, ráadásul ingyenesen kiszállítjuk, várakozási idő nélkül. Ismerd meg kínálatunkat és élvezd a stresszmentes karácsonyt!

Élethű műfenyők 3D levéllel

A tűlevelek a 3D-s gyártástechnológiának köszönhetően lenyűgözően élethűek, a műfenyő éppen úgy mutat, mintha tegnap vágtad volna ki a közeli erdőből. Rengeteg fenyőfajta közül válogathatsz, számtalan méretben, így biztosan megtalálod azt, ami tökéletesen illik az otthonodba.

Az Abies Nordmann műfenyő egy lehengerlő másolata az eredeti Nordmann fenyőnek. Lefelé hajó ágai, aprólékosan kidolgozott, puha tapintású, lapos, méregzöld színű levelei méltán tették az egyik legnépszerűbb karácsonyfává. A természetes hatás érdekében a törzs és az ágak belső fele barnás színű, élethű hatást kelt. Az ágcsoportok kialakításának köszönhetően rendkívül látványosan díszíthető, mindenkit elvarázsol majd, ha belép az otthonodba. Tekintsd meg a 3D-s képet a műfenyőről itt.

Havas műfenyők

Ha igazán mesébe illő karácsonyt szeretnél, akkor válassz havas műfenyőt! Az élethű fákat a természetes elhelyezkedésű, 3D tűlevél teszi igazán lenyűgözővé. A leveleket borító fehér réteg megidézi a hófödte, mesebeli képeket, elkápráztatja a gyerekeket és a barátokat is.

Kínálatunkban szereplő, Medford 215 cm havas műfenyő olyan hatást kelt, mintha egy képeslapból csöppent volna a nappalidba. Tökéletesen élethű, havas ágait rendkívül jól díszítheted, a fehér részek miatt a díszítések még kontrasztosabban hatnak. A tökéletes hatás érdekében használj szikrázó fehér fényeket is, a végeredmény magáért beszél majd.

Nézelődj a www.mufenyo.net oldalon, 3D-s kepeink segítségével pontosan szemügyre veheted, milyen élethűek a kínálatunkban szereplő fák. Rendelésed díjmentesen szállítjuk ki, ráadásul 5-10 év garanciát is vállalunk, ezzel is bizonyítva azt, hogy hiszünk a termékeink magas minőségében.

Ha neked is fontos a környezetvédelem, ne engedd, hogy minden évben élő fákat vágjanak ki. Élvezd hosszú éveken át a műfenyő nyújtotta kényelmet és szépséget, válogass kínálatunkból és engedd, hogy végre igazán stresszmentes és tökéletes karácsonyt tölts együtt a családoddal.