Barion Pixel
  H-V: 8-18 óráig CSAK IDŐPONT EGYEZTETÉSSEL

  Műfenyők 3D levéllel

  Gyönyörű, élethű műfenyőink valóban örökzöldek, hiszen nem hullajtják levelüket, nem száradnak el, és akár 10 karácsonyon át is használhatja őket. 3D leveleknek köszönhetően olyanok, mintha a múlt héten vágták volna egy közeli erdőben.
  Különböző fenyőfajták közül válogathat, számtalan méretben, így biztosan megtalálja azt, ami legjobban illik az otthonához!

  Tudta? Már az ókorban is tisztelték az örökzöld növényeket, kifejezetten karácsonyfát viszont csak a 16. században díszítettek először, Németországban. Magyarországon az első karácsonyfát valószínűleg Brunszvik Teréz grófnő állította 1824-ben.

  Arról viszont biztos, hogy álmodni sem mertek volna, hogy a karácsonyfa-állítással járó kellemetlenségekről egy napon teljes mértékben meg lehet majd feledkezni: a fenyőfa valóban örökzöld lesz!


  Összesen: 109 termék (1 - 25)

  Dunville 155 cm műfenyő

  54.990 Ft
  Ön a természet szerelmese? Mindenből a natúr változatot keresi?
  Akkor Dunville műfenyőnkért rajongani fog!
  Világosbarna törzsével, dús tűlevelivel, meleg árnyalatú sötét zöld lombozatával ez a műfenyő pontosan úgy néz ki, mintha percekkel ezelőtt vágták volna ki a havas alpesi tájon. Olyan csalóka az illúzió, hogy ha nem árulja el vendégeinek, hogy egy műfenyőt néznek éppen, akkor talán még a fenyőillatot is megdicsérik majd, amit érezni vélnek!
  Kedves kis tömzsi műfenyő, olyan dús lombozattal, amilyet keveset találhatna csak a hipermarketek elé kitelepült fenyőfaárusoknál.
  Ez a fa ráadásul évekig, sőt évtizedekig megőrzi a lombkoronáját, elhozva a természet időtlen szépségét otthonába – miközben az Ön lelkiismeretét egyetlen fenyőfa kivágása sem terheli.

  Dekorációs műfenyő zsákvászonban

  29.990 Ft
  Ha nem szereti a mesékbe illő, túlságosan tökéletes fenyőfákat, ha jobban szeretne egy kicsit egyszerűbb, természetesebb fácskát, akkor Önnek találtuk ki a több méretben is kapható, zsákos műfenyőnket.
  Ez a műfenyő kiváló választás, ha szeretné a természetet az otthonába invitálni. A nyurga fenyőfán igazi tobozok díszelegnek, gyökerét zsákvászonba csomagoltuk az illúziót pedig az élethű levelek teszik tökéletessé.

  Harrison 155 cm műfenyő

  54.990 Ft
  Ez a csodálatos, teljesen élethű műfenyő igazi éke lesz a karácsonynak, hiszen a megszólalásig hasonlít az igazira. Olyan, mintha percekkel korábban vágták volna ki egy friss, havas erdőben. Ha fontos Önnek, hogy egyetlen fenyőfát se kelljen kivágni, akkor ez lesz az Ön számára az ideális megoldás, hiszen még egészen közelről nézve sem tűnik fel a „turpisság”. Vendégei biztosak lesznek benne, hogy valódi fa áll a nappaliban!
  A levelei örökké a fán maradnak, nem potyognak, és nem is szúrnak, ezáltal fájdalommentes lesz a fadíszítés, és elkerülheti az állandó porszívózást a fa körül.

  Harrison 155 cm műfenyő-100% 3d levél

  74.990 Ft
  Ez a csodálatos, teljesen élethű műfenyő igazi éke lesz a karácsonynak, hiszen a megszólalásig hasonlít az igazira. Olyan, mintha percekkel korábban vágták volna ki egy friss, havas erdőben. Ha fontos Önnek, hogy egyetlen fenyőfát se kelljen kivágni, akkor ez lesz az Ön számára az ideális megoldás, hiszen még egészen közelről nézve sem tűnik fel a „turpisság”. Vendégei biztosak lesznek benne, hogy valódi fa áll a nappaliban!
  A levelei örökké a fán maradnak, nem potyognak, és nem is szúrnak, ezáltal fájdalommentes lesz a fadíszítés, és elkerülheti az állandó porszívózást a fa körül.

  Hackberry 155 cm műfenyő

  62.990 Ft
  Ha ön is szeretne otthonába egy tömzsi, tökéletesen formás fenyőt, ami pihe-puha ágakkal rendelkezik, és nem hullanak le a tűlevelei még Vízkeresztre sem, akkor válassza a Hackerry fenyőt.
  3D hatású levelei közé könnyen felhelyezhető minden dísz, legyen az akasztó bármilyen kicsi. Nem szúr a tűlevél, nem ragad a gyanta, nincs kellemetlen kiütés a bőrön. Kímélje meg magát és környezetét is, óvja a természetet azzal, hogy idén műfenyőt választ! A Hackberry fenyő egyszerre környezetbarát és praktikus választás. Ez a fa ráadásul időt is spórol Önnek: karácsonykor nem kell utána órákig takarítania:)
  Karácsony a határtalan szeretet ünnepe, Önnek sem kell megállnia egy fenyőnél! Ajándékozza meg szeretteit egy-egy kisebb fenyővel, vagy helyezzen el több fenyőfát is otthonában. Legyen bármekkora a lakása, az élettere, az adott szoba, Hackberry fenyőfáink közül biztosan talál olyan méretet, ami kényelmesen elfér és gyönyörűen mutat Önnél!

  Pierson 120 cm Műfenyő

  27.990 Ft
  Ezt a pici, teljesen természetes hatású műfenyőt azoknak ajánljuk, akik csak kisebb fát szeretnének – vagy épp ellenkezőleg: több fát is szeretnének a lakásba, vagy üzletükbe. 120 centiméteres magasságával és zsákvászonba csomagolt „gyökerével“ tökéletesen mutat ajtók mellett, recepciós pultnál, iskolában, irodában, vagy ici-pici lakásokban. Dús tűleveleinek köszönhetően díszítés nélkül is gyönyörű, elég egy fényfüzér, és máris ünnepi hangulatba öltözteti a helyiséget. 
  Ha igazán különleges hangulatra vágyik, rendeljen több darabot, és helyezze el őket ugyanazon helyiség 2-3-4 sarkában!
  Természetesen, mint legtöbb műfenyőnkre, erre a kedves kis darabra is 10 év garanciát kap tőlünk, nem kell attól tartania, hogy elhullajtja a leveleit, vagy megrágná az idő vasfoga.

  Abies Nordmann 155 cm Műfenyő

  64.990 Ft
  Abies Nordmann műfenyő rendkívül élethű másolata az erdei Nordmann fenyőnek vagy másnevén kaukázusi jegenyefenyőnek. Gyönyörű sziluettje, lefele hajló ágak, aprólékosan kidolgozott puha tapintású, lapos, méregzöld színű levelei tették az egyik legnépszerűbb műfenyővé. Törzs és az ágak belső fele barnás színű a természetesebb hatás érdekében. Ágak végén a levelek kissé lehajlanak, mint a természetben az idősebb jegenyefenyőknél tapasztalható. Műfenyő az ágcsoportok kialakításának köszönhetően rendkívül látványosan díszíthető, varázslatosabb ünnepi hangulathoz elhalmozhatja kedvenc díszeivel.
  Az ünnepi vacsorára meghívott  barátait már otthona bejárata előtt karácsonyi hangulatban köszöntheti az ajtóra helyezett Abies Nordmann műfenyő leveléből készült koszorúval vagy girlanddal.

  Dekorációs műfenyő zsákvászonban

  13.990 Ft
  Ha nem szereti a mesékbe illő, túlságosan tökéletes fenyőfákat, ha jobban szeretne egy kicsit egyszerűbb, természetesebb fácskát, akkor Önnek találtuk ki a több méretben is kapható, zsákos műfenyőnket.
  Ez a műfenyő kiváló választás, ha szeretné a természetet az otthonába invitálni. A nyurga fenyőfán igazi tobozok díszelegnek, gyökerét zsákvászonba csomagoltuk az illúziót pedig levelek teszik tökéletessé.

  Patterson 155 cm Műfenyő

  44.990 Ft
  Élethű műfenyőt keres? Patterson modellünk olyannyira természetesnek hat, hogy ha kitenné a kertbe, a madarak fészket raknának rajta!
  De sokkal jobban mutat a nappaliban, feldíszítve:)
  Teljesen természetes kialakítás, minden apróságra odafigyelve: az ágak végén apró tobozok vannak, a 3D tűlevelek teljesen élethű hatásúak, méregzöld színűek. Sőt, még jobb is, mint a természetes: egyedi kialakításának köszönhetően a levelek között maradt hely a díszeknek is, könnyen, gyorsan felteheti rá a dekorációt, hogy több ideje maradjon az ünneplésre.
  Mentsen meg egy fenyőfát, és vigye haza idén a Patterson élethű műfenyőt!

  Forest Frosted Pine 155 cm Műfenyő

  36.990 Ft
  Műfenyő impozáns formája, sűrű lombozata, méregzöld színű tűlevelei, ágak szárainak barnás színe, ugyan olyan érzést keltenek Önben, mint egy természetes örökzöld erdei fenyőfa. A levelek végén, mintha fagyott páracseppek lennének, melyeken a karácsonyi világítás fénye megcsillan, csodálatos ragyogással tölti be a helységet. Forest Frosted Pine műfenyő leveleinek prémium minősége annyira meggyőző, barátai sem fogják elhinni, hogy nem egy igazi fenyőfát látnak.
  Csodálják meg Önök is ezt a páratlan szépségű élethű műfenyőt.
  Egészítse ki ünnepi dekorációját a Forest Frosted Pine műfenyő leveléből készült koszorúval vagy girlanddal.

  Sherwood Spruce 155 cm Műfenyő -100% 3D levél

  52.990 Ft
  Sherwood Spruce nagyon kedvelt műfenyő, jellemzője kissé felfelé hajló, váltakozó hosszúságú sűrű ágai, aprólékosan részletezett, mélyzöld árnyalatú élethű 3D levelei. Különböző hosszúságban kiugró ágak a műfenyőnek mesébe illő sziluettet rajzolnak, feldíszítve szemet gyönyörködtető látványban részesülhet.
  Műfenyő látványosan élethű megjelenése, biztosan ámulatba ejti családját és az ünnepi vendégeit.

  Sherwood Spruce 155 cm Műfenyő-ezüst

  47.990 Ft
  Sherwood Spruce nagyon kedvelt műfenyő, jellemzője a kissé felfelé hajló, váltakozó hosszúságú, sűrű ágai, aprólékosan részletezett, meleg árnyalatú ezüstös-zöld színű 3D levelei. Különböző hosszúságban kiugró ágak a műfenyőnek mesébe illő sziluettet rajzolnak, feldíszítve szemet gyönyörködtető látványban részesülhet.
  Műfenyő látványosan élethű megjelenése, biztosan ámulatba ejti családját és ünnepi vendégeit.

  Karácsonyi csillár

  99.000 Ft
  Egyedi és összetéveszthetetlen karácsonyi dekorációt keres? Megtalálta!
  Öltöztesse ünnepi díszbe az egész lakást ezzel a nem mindennapi, műfenyőből készült csillárral!
  Remek vendégfogadó, amely fényével bearanyozza az egész teraszt, előszobát, vagy nappalit. Ez a 80 centiméter magas, minden tekintetet magára vonzó karácsonyi csillár nem csak szép, hanem hasznos is. Az apró lámpácskák remekül képesek hangulatosan bevilágítani, nagyobb, fedett tereket is. Ha nagy belmagasságú lakásában minden évben komoly fejtörést okoz, hogyan dekorálja a magasabb részeket, akkor ez a csillár Önnek való: egyszerű felhelyezni, és utána a szoba már nem nagyon is igényel más díszt. Mindent megtalálhat benne, ami a karácsonyi díszekben keres.
  Válassza csillárunkat, ha kellemes, meleg, fényben úszó teraszt vagy lakást szeretne!

  Abies Nordmann 155 cm Műfenyő-ezüst

  64.990 Ft
  Ünnepek jegyében csodálatos módja, hogy bemutathassa családjának és vendégeinek a lélegzetelállító látványt nyújtó ezüstös-kékeszöld árnyalatú Abies Nordmann műfenyőt. A műfenyő rendkívül élethű másolata az erdei Nordmann fenyőnek vagy másnevén kék jegenyefenyőnek. Gyönyörű sziluettje, lefele hajló ágak, aprólékosan kidolgozott puha tapintású, lapos, ezüstös-kékeszöld színű levelei tették az egyik legszebb műfenyővé. Törzs és az ágak belső fele barnás színű a természetesebb hatás érdekében. Ágak végén a levelek kissé lehajlanak, mint a természetben az idősebb jegenyefenyőknél tapasztalható. Műfenyő az ágcsoportok kialakításának köszönhetően rendkívül látványosan díszíthető, varázslatosabb ünnepi hangulathoz elhalmozhatja kedvenc díszeivel.

  Rocky Mountain Spruce 155 cm Műfenyő-100% 3D levél

  61.990 Ft
  Rocky Mountain Spruce műfenyő, élethű másolata az észak-amerikai Sziklás hegységben található fenyőfáknak. Gyönyörű zöldellő levelek, sűrűn elhelyezkedő ágak jellemzik. Eleganciát sugárzó szépsége kifinomult megjelelést visz otthonába.
  A műfenyő karácsonyi pompájában azt az érzést kelti Önben, mintha egy igazi, élő fenyőfa lenne feldíszítve.

  Dunville 185 cm Műfenyő

  74.990 Ft
  Ön a természet szerelmese? Mindenből a natúr változatot keresi?
  Akkor Dunville műfenyőnkért rajongani fog!
  Világosbarna törzsével, dús tűleveivel, meleg árnyalatú sötét zöld lombozatával ez a műfenyő pontosan úgy néz ki, mintha percekkel ezelőtt vágták volna ki a havas alpesi tájon. Olyan csalóka az illúzió, hogy ha nem árulja el vendégeinek, hogy egy műfenyőt néznek éppen, akkor talán még a fenyőillatot is megdicsérik majd, amit érezni vélnek!
  Kedves kis tömzsi műfenyő, olyan dús lombozattal, amilyet keveset találhatna csak a hipermarketek elé kitelepült fenyőfaárusoknál.
  Ez a fa ráadásul évekig, sőt évtizedekig megőrzi a lombkoronáját, elhozva a természet időtlen szépségét otthonába – miközben az Ön lelkiismeretét egyetlen fenyőfa kivágása sem terheli.

  Nottingham Pine 185 cm Műfenyő

  54.990 Ft
  Nottingham Pine élethű műfenyő egy igazi klasszikus lucfenyő, melynek természetes mohazöld színárnyalatú 3D levelei, gondosan megtervezett ágai csodálatos sziluettet biztosítanak a műfenyőnek. Az ágak közötti távolság és hely, különösen alkalmassá teszi, hogy elhalmozza a műfenyőt díszekkel.
  Reméljük, örömét leli a műfenyő időtlen szépségében az elkövetkezendő években.

  Harrison 185 cm műfenyő

  79.990 Ft
  Ez a csodálatos, teljesen élethű műfenyő igazi éke lesz a karácsonynak, hiszen a megszólalásig hasonlít az igazira. Olyan, mintha percekkel korábban vágták volna ki egy friss, havas erdőben. Ha fontos Önnek, hogy egyetlen fenyőfát se kelljen kivágni, akkor ez lesz az Ön számára az ideális megoldás, hiszen még egészen közelről nézve sem tűnik fel a „turpisság”. Vendégei biztosak lesznek benne, hogy valódi fa áll a nappaliban!
  A levelei örökké a fán maradnak, nem potyognak, és nem is szúrnak, ezáltal fájdalommentes lesz a fadíszítés, és elkerülheti az állandó porszívózást a fa körül.

  Harrison 185 cm műfenyő-100% 3d levél

  109.990 Ft
  Ez a csodálatos, teljesen élethű műfenyő igazi éke lesz a karácsonynak, hiszen a megszólalásig hasonlít az igazira. Olyan, mintha percekkel korábban vágták volna ki egy friss, havas erdőben. Ha fontos Önnek, hogy egyetlen fenyőfát se kelljen kivágni, akkor ez lesz az Ön számára az ideális megoldás, hiszen még egészen közelről nézve sem tűnik fel a „turpisság”. Vendégei biztosak lesznek benne, hogy valódi fa áll a nappaliban!
  A levelei örökké a fán maradnak, nem potyognak, és nem is szúrnak, ezáltal fájdalommentes lesz a fadíszítés, és elkerülheti az állandó porszívózást a fa körül.