Barion Pixel
H-SZ: 8-18 óráig HÉTVÉGÉN ZÁRVA

Karácsonyfadíszek

Nincs karácsonyfa színes gömbök és kedves, apró díszek nélkül! Ön egy igazán ízléses díszítést szeretne létrehozni, vagy inkább a gyerekek miatt a bohókás, kedves gömbökre, díszfigurákra szeretne koncentrálni az idei díszítéskor? Ha kínálatunkból válogat, nem tévedhet!

A karácsonyban az a legszebb, hogy minden családnak saját hagyományai vannak: vannak, akik trendi karácsonyfát állítanak, és minden évben új dekorációt tesznek rá, míg másoknál minden egyes díszhez számtalan kedves emlék fűződik. Van, ahol visszafogott a fa, míg máshol a „nincs olyan, hogy túl sok dísz!” elve érvényesül.
Bármelyik típusba is tartozik, nálunk megtalálja a tökéletes karácsonyfadíszeket!

Amikor felhelyezi a dekorációt a fára, azt fogja érezni, hogy keze alatt egy puzzle épül – amelynek minden darabja egymásba illeszthető. Aprócska cukorrudacskák, rénszarvasfigurák vagy mosolygó hóemberek – mind egy mesebeli karácsonyfa ékei lehetnek. A gömbjeink időtállóak, masszívak és aprólékos, gondos munkával készültek.

Nálunk megtalál mindent, amire a tökéletes karácsonyfához szüksége van: ízléses, tartós és kiváló minőségű karácsonyfadíszeket!


Összesen: 21 termék

Fehér színű, aranyozott levélmintás mintás üveggömb, 8 cm

990 Ft
Modern, de nem túl szögletes, letisztult, de nem unalmas, kis helyen is elfér, mégis képes beragyogni az egyész szobát. Mit gondol, mi lehet ez? Ez bizony egy fehér színű üveggömb, amelyet arany árnyalatú levélminta ékesít.
A karácsonyi vásárokban ilyesmit egészen biztosan nem fog találni: ez a gömb egy kicsit más, egy kicsit merészebb, izgalmasabb, mint az egyszerű angyalkás vagy fagyöngyös díszek. Nem csak az otthonát díszítheti vele, hanem akár a munkahelyi karácsonyt is feldobhatja ezekkel a kifinomult ízlést sugalló karácsonyfadíszekkel.

Karácsonyi üveggömbök csillagokkal, 6 cm-2 darab

1.190 Ft
Ön is a klasszikus karácsonyi díszek híve? Úgy gondolja, hogy semmilyen trendi dekoráció nem érhet fel a klasszikus, piros-fehér kombináció meghittségéhez?
A hagyományos karácsonyi színekben pompázó üveggömbökön, apró, de ízléses minta található. Az átlátszó gömböket piros dísszel, a pirosakat pedig fehér dísszel tettük még ünnepibbé. Használható önmagában, vagy kompozícióban, több más méretű és színű dísszel együtt. Engedje szabadon a képzeletét! Ezekkel az igényes üveggömbökkel nem csak az ünnepre varázsolhat meghitt, karácsonyi hangulatot, de már az adventi időszakban is ünneplőbe öltöztetheti a lakást, hogy feldobja a hétköznapokat.

Karácsonyi üveggömb színes golyókkal-7 cm

550 Ft
Szeretné idén valami igazán különlegessel feldobni a karácsonyt? Ötvözze a hagyományos dekorációt az egyedi megoldásokkal!
Az üveggömbök, tradicionális karácsonyi színekben érkeznek, belsejükben kis színes golyók rázkódnak vidáman. Használhatja önmagában vagy több más méretű és színű karácsonyi dísszel könnyedén kombinálva. Engedje el a képzeletét, használja őket bátran a lakásban, vagy esetleg a munkahelye apró díszeként.
Amellett, hogy meghitt, karácsonyi hangulatot varázsol, még fel is dobja a hétköznapokat ezekkel a különleges karácsonyi díszekkel.

Rózsaarany színű, aranyozott mintás üveggömb, 8 cm

790 Ft
A rózsaarany szín igazi eleganciát csempész a karácsonyi dekorációba. Ha idén Ön is tartózkodna a harsány színektől, a feltűnő mintáktól, válassza ez az üveggömböt, amelynek aranyozott mintáját talán még a Hókirálynő is megirigyelné, ha Szenteste betoppanna az Ön otthonába. Persze jól tudjuk, hogy ilyesmi csak a mesében van, a varázslatos és rendkívül elegáns karácsony álma azonban könnyen valóra váltható. Tekintsen idén a konyhán túlra: az igazi ünnepi hangulatot nemcsak a vacsora szavatolhatja, hanem egy visszafogottan feldíszített, egyedi karácsonyfa is – természetesen a megfelelő kiegészítők társaságában.

Bézs színű, virágmintás üveggömb-8 cm

990 Ft
Szeretné idén elegánssá varázsolni a karácsonyt? Az arany színnel nem lehet melléfogni!
A karácsonyi gömbön finom vonalak alkotják a dekorációt, a virágmotívum letisztutlt és dekoratív. Önmagában is nagyon látványos, de a hagyományosabb díszek között is jól mutat, illik hozzá a piros, a zöld, az ezüst is. Ha akarja idén az egész karácsonyfát visszafogott díszekbe öltöztetheti, de akkor is megállja a helyét, ha a meglévő, hagyományos családi dekorációba illeszti bele ezt a csodaszép üveggömböt.

Rózsaarany színű, virágmintás üveggömb-8 cm

990 Ft
Szeretné idén elegánssá varázsolni a karácsonyt? A rózsaarany színnel nem lehet melléfogni! 
A karácsonyi gömbön finom vonalak alkotják a dekorációt, a virágmotívum letisztutlt és dekoratív. Önmagában is nagyon látványos, de a hagyományosabb díszek között is jól mutat, illik hozzá a piros, a zöld, az ezüst is. Ha akarja idén az egész karácsonyfát visszafogott díszekbe öltöztetheti, de akkor is megállja a helyét, ha a meglévő, hagyományos családi dekorációba illeszti bele ezt a csodaszép üveggömböt

Fehér színű, virágmintás üveggömb-8 cm

990 Ft
Szeretné idén elegánssá varázsolni a karácsonyt? A fehér színnel nem lehet melléfogni! 
A karácsonyi gömbön finom vonalak alkotják a dekorációt, a virágmotívum letisztutlt és dekoratív. Önmagában is nagyon látványos, de a hagyományosabb díszek között is jól mutat, illik hozzá a piros, a zöld, az ezüst is. Ha akarja idén az egész karácsonyfát visszafogott díszekbe öltöztetheti, de akkor is megállja a helyét, ha a meglévő, hagyományos családi dekorációba illeszti bele ezt a csodaszép üveggömböt.

Rózsaarany színű, aranyozott levélmintás üveggömb, 8 cm

990 Ft
Modern, de nem túl szögletes, letisztult, de nem unalmas, kis helyen is elfér, mégis képes beragyogni az egyész szobát. Mit gondol, mi lehet ez? Ez bizony egy rózsaarany színű üveggömb, amelyet arany árnyalatú levélminta ékesít.
A karácsonyi vásárokban ilyesmit egészen biztosan nem fog találni: ez a gömb egy kicsit más, egy kicsit merészebb, izgalmasabb, mint az egyszerű angyalkás vagy fagyöngyös díszek. Nem csak az otthonát díszítheti vele, hanem akár a munkahelyi karácsonyt is feldobhatja ezekkel a kifinomult ízlést sugalló karácsonyfadíszekkel.

Karácsonyi üveggömb arany csillámporral

990 Ft
Nem egyszerű dolog manapság valóban igényes, elegáns és minőségi karácsonyfadíszeket találni.
Ez a 8 cm-es átmérőjű, üveggömb biztosan elnyeri a tetszését. A gömb felfogatása elegáns bronzszínű, ebből indul ki a puha bőrből készült akasztó. Az átlátszó gömböt kívülről apró, aranyszínű csillagokkal díszítették, belsejébe pedig szépen ragyogó arany csillámpor került, ami nem csak a színes égősor alatt, de nappali fényben is remekül mutat.

Karácsonyi üveggömb bronz csillámporral

990 Ft
Nem egyszerű dolog manapság valóban igényes, elegáns és minőségi karácsonyfadíszeket találni. Ez a 8 cm-es átmérőjű, üveggömb biztosan elnyeri a tetszését. A gömb felfogatása elegáns bronzszínű, ebből indul ki a puha bőrből készült akasztó. Az átlátszó gömböt kívülről apró, bronzszínű csillagokkal díszítették, belsejébe pedig szépen ragyogó bronz csillámpor került, ami nem csak a színes égősor alatt, de nappali fényben is remekül mutat.

Karácsonyi üveggömbök, 6 cm-2 darab

1.190 Ft
Ön is a klasszikus karácsonyi díszek híve? Úgy gondolja, hogy semmilyen trendi dekoráció nem érhet fel a klasszikus, piros-fehér kombináció meghittségéhez?
A hagyományos karácsonyi színekben pompázó üveggömbökön, apró, de ízléses minta található. Az átlátszó gömböket piros dísszel, a pirosakat pedig fehér dísszel tettük még ünnepibbé. Használható önmagában, vagy kompozícióban, több más méretű és színű dísszel együtt. Engedje szabadon a képzeletét! Ezekkel az igényes üveggömbökkel nem csak a karácsonyi ünnepre varázsolhat meghitt hangulatot, de már az adventi időszakban is ünneplőbe öltöztetheti a lakást, hogy feldobja a hétköznapokat.

Világító üveggömbök, piros-fehér csilagokkal-8 cm-2 darab

1.990 Ft
Többet szeretne egy egyszerű karácsonyi dísznél?
Ha eddig kereste az extrát, ami feldobja a hagyományos dekorációt,  próbálja ki a világító díszeket! Az átlátszó  karácsonyi gömbökön piros, illetve fehér csillagok díszelegnek, de az igazi varázslat lámpaoltás után következik be: sötétben mindegyik gömb fehér fénnyel világít. Nem, ez nem egy füzér! Igazán különleges dologra bukkant, ugyanis ezeket a díszeket önállóan fel tudja függeszteni bárhova, nincsenek egymáshoz láncolva. Ezekkel a karácsonyi gömbökkel könnyedén feldobhatja az ablakait, vagy megbolondíthatja az ajtódíszt.
Engedje szabadjára képzeletét és vigyen egy kis extra fényt, csillogást a megszokott karácsonyi dekorációba!

Karácsonyi üveggömbök gyöngyökkel-8 cm, 2 darab

1.990 Ft
A karácsonyi díszek kiválogatása során számos dilemmával szembesülhetünk. Kicsi vagy nagy? Angyalkás vagy mikulásos? Csillogó vagy matt?
E kínzó kérdések ellen azonban van egy hatásos ellenszer: válasszon olyan készletet, amelyhez többféle minta, szín vagy felület is tartozik, így Önnek nem kell majd attól tartania, hogy túlságosan egyhangúan oldotta meg az idei dekorációt. Ha például ezt a két, hagyományos, mégis üde színű gömböt választja, rögtön két szempontot kipipálhat a listájáról, hisz matt és fényes gömböt is küldünk.
Eleganciájukkal remekül ellensúlyozzák a mintás díszek vidám összevisszaságát, így a karácsonyfa, illetve a karácsonyi dekoráció is új irányt vehet.

Szarvas mintás karácsonyi gömbök-műanyag 6 darab, 7 cm

2.490 Ft
A jó dolgok mindig párosával jönnek! Nézzük például a téli ünnepeket: Magyarországon a Mikulás ünnepe és a Karácsony olyan közel vannak egymáshoz, hogy óhatatlanul is összefonódnak.
Ezek a karácsonyi díszek pedig mindkét alkalomra megfelelnek. A 7 centiméter átmérőjű gömbök remekül harmonizálnak a hazánkban is egyre népszerűbb karácsonyi pulóverekkel és ünnepi zoknikkal, így a családi fotókon is nagyszerűen mutatnak majd. Ha pedig több darabot vásárol belőlük, a szarvas mintás gömbök segítségével akár az egész lakást feldíszítheti.
A szép karácsonyfa csak a kezdet, válasszon olyan karácsonyi díszeket, amelyek bármely helyiségben jól mutatnak!

Mikulás és rénszarvas dekoráció, 2 darab

1.190 Ft
Az ünnepi lakásdekoráció nem ér véget a négy fal között – általában kívülre is rakunk legalább egy égősort, esetleg az ablakba valami jól látható figurát. De mi a helyzet a bejárati ajtóval? Ezek a kedves kis figurák csak arra várnak, hogy az Ön ajtaját vagy karácsonyfáját díszíthessék!
A csomag 2 darab, 9x18 cm-es, fából készült karácsonyi dekorációt tartalmaz. Az egyik egy hagyományos, nagy szakállú, piros sapkás, jókedvű Mikulás, a másik egy fehér, nagy agancsú rénszarvas. Mindkét dísz alatt madzagon lóg egy fatábla „Christmas” felirattal. Természetesen nem csak karácsonyfa vagy ajtódíszként funkcionálhat, egy tapadókorong segítségével az ablakban is jól mutat, vagy akár az autó visszapillantóján is vidáman hirdetheti a karácsony közeledtét.

Piros–fehér karácsonyfa -2 darab, fából készült

690 Ft
A karácsonyi hangulatot nem csak a gyönyörűen feldíszített fával érheti el. Miért ne öltöztethetné karácsonyi hangulatba a lakás többi részét is?
Az ünnepi dekorációk sorából nem hiányozhatnak a fából készült, természetes hatású díszek sem, mint ezek a gyönyörű színes fenyőfa dekorációk. Kiteheti őket az ajtóra, felfüggesztheti a lámpára, de akár még a fenyőfát is díszítheti vele Nagyságuknak és igazi, karácsonyi színviláguknak köszönhetően a lakás bármely pontján tökéletes dekorációk lehetnek, amik bármilyen stílusú otthonban megállják a helyüket.
Habár karácsonyfából csak egy lehet otthon, de karácsonyfa formájú díszből bármennyi szépítheti otthonát!

Karácsonyi figurák-6 darab

990 Ft
Ha már túl egyhangúnak, semlegesnek vagy unalmasnak tartja a hagyományos karácsonyi gömbökkel díszített karácsonyfát, és már az összes létező színkombinációt kipróbálta, ne búsuljon! Néha elég valami apróság, ami egyedivé és különlegessé varázsolja a karácsonyfát. A gömbök mellett ezek a fa alapra festett, kedves karácsonyi figurák igazán remekül mutatnak majd a karácsonyfáján.
A dobozban hat darab, különböző, karácsonyi mesefigura található, olyanok, mint a piros kabátos, zöld sapkás, piros orrú Rudolf rénszarvas, vagy a kedves arcú, nagy szakállas Mikulás. A karácsonyi fenyőfán túl is van azonban élet: ezek a kedves kis figurák felhasználhatók az ablakok, vagy akár a gyerekszoba díszítésére, hiszen méretükkel igazán nem foglalnak sok helyet, ám annál meghittebb hangulatot teremtenek az otthonában.

Fehér színű fa sílécek-11 cm-3 darab

990 Ft
Buckákra fel! Ha Ön is azok közé tartozik, akik egész évben alig várják a téli időszakot, hogy felcsatolhassák a sítalpakat és meghódíthassák a hegyek között a havas rengeteget, akkor ez a karácsonyfadísz nem maradhat ki az Ön otthonából sem.
Ez a különleges apróság egyedivé teszi a karácsonyfáját, de díszítheti vele a lakás többi pontját is. A sífelszerelés darabjai különleges egységet alkotva lesznek egyedi ékei az otthonának az ünnepi időszakban függetlenül attól, milyen színben álmodta meg a karácsonyi dekorációt. Ha többet is vásárol belőle, akár csoportosan is felfűzheti azokat a fenyőfára akasztva, az ablakhoz téve vagy a lámpaburáról lelógatva.

Fa szánkó-3 darab

990 Ft
A karácsonyi üveggömbök mellett a legstílusosabb karácsonyi díszek fából készülnek.
Hogy miért? Mert natúr alapanyaguknak köszönhetően közelebb hozzák a természetet, és a fa látványa önmagában is kellemes, meleg érzetet varázsol. A csomagban 3 darab, egyenként 11 centiméteres kis szánkó van, az egyikben egy hóember, a másikban egy Mikulás, a harmadikban pedig egy rénszarvas bújik meg. Mert ezek nélkül az igazi ikonikus alakok nélkül nem múlhat el a karácsony, ugye? Anyaguk tartós, akár kültéren is elhelyezheti őket, de azért érdemes az esőtől, hótól védeni. Teheti az ünnepi asztalra, vagy dekorálhatja vele az ablakok környékét is.

Karácsonyfadísz-ajándékdoboz

690 Ft
Szeretne a gömbök és a szaloncukrok mellé igazán kedves díszeket tenni idén a karácsonyfára? Esetleg a lakás több pontját is dekorálná valami aprósággal? Vagy apró ajándékot keres szeretteinek?
Ha szép, ugyanakkor játékos díszekre vágyik, akkor ezt a készletet Önnek találtuk ki. A keménycukorra emlékeztető díszek, vidámságot és melegséget sugároznak, nem is beszélve a forma közepén himbálózó játékos figurákról. Merjen kicsit gyerek lenni, örüljön a cukorba foglalt Mikulásnak, Rudolfnak és a többieknek!
A díszek műanyagból készültek, tartósak, így hosszú évekig lehetnek a karácsonyi készülődés fontos elemei.

Karácsonyfadísz-mézeskalács

690 Ft
Szeretne a gömbök és a szaloncukrok mellé igazán kedves díszeket tenni idén a karácsonyfára? Esetleg a lakás több pontját is dekorálná valami aprósággal? Vagy apró ajándékot keres szeretteinek?
Ha szép, ugyanakkor játékos díszekre vágyik, akkor ezt a készletet Önnek találtuk ki. A keménycukorra emlékeztető díszek, vidámságot és melegséget sugároznak, nem is beszélve a forma közepén himbálózó játékos figurákról. Merjen kicsit gyerek lenni, örüljön a cukorba foglalt Mikulásnak, Rudolfnak és a többieknek!
A díszek műanyagból készültek, tartósak, így hosszú évekig lehetnek a karácsonyi készülődés fontos elemei.