Barion Pixel

Asztali műfenyők

Ön is megelégelte már, hogy egy rövidke varázslatért egy fa adja az életét? Szeretne egy olyan formás, pihe-puha fenyőt, amelytől nem kell végleg elbúcsúznia Vízkeresztkor, és jövő decemberben is előveheti a szekrény mélyéről? Akkor Ön egy műfenyőre vágyik – és ebből nálunk gyönyörű darabokat talál!

Asztali műfenyőink egytől-egyig tökéletesen élethűek, 3D leveleknek köszönhetően megszólalásig hasonlítanak a frissen vágott fenyőfákra. Méretükből adódóan jól mutatnak egy asztalon, a zongora tetején, vagy más magaslatra helyezve, és egyúttal biztonságban lesznek az energikus gyerekektől és háziállatoktól is.

A kisebb műfenyő praktikus „kiegészítő” dekoráció is lehet: tegyen egy hatalmas karácsonyfát a nappaliba, és néhány kisebbet a hálószobákba, hogy a lakás minden pontján megidézhesse az ünnepi hangulatot!

Egy legenda szerint a fenyő azért örökzöld, mert annak idején Jézus egy fenyőfa mögé bújt el üldözői elől. Hálából megáldotta a fát, örökzölddé tette, és elrendelte, hogy ágain az emberek az ő emlékezetére gyújtsanak gyertyát.
Ez az áldás azonban ma már átokká vált, hiszen a szeretet ünnepén fenyőfák millió kerülnek kivágásra. Tegyünk azért, hogy az ünnepen minél kevesebb fának kelljen meghalnia: állítson valódi örökzöld műfenyőt idén és a következő karácsonyokon is!

Összesen: 7 termék
Hivjon most! (H-P:09:00 - 16:30)