Barion Pixel
  H-V: 8-18 óráig CSAK IDŐPONT EGYEZTETÉSSEL

  Asztali műfenyők

  Ön is megelégelte már, hogy egy rövidke varázslatért egy fa adja az életét? Szeretne egy olyan formás, pihe-puha fenyőt, amelytől nem kell végleg elbúcsúznia Vízkeresztkor, és jövő decemberben is előveheti a szekrény mélyéről? Akkor Ön egy műfenyőre vágyik – és ebből nálunk gyönyörű darabokat talál!

  Asztali műfenyőink egytől-egyig tökéletesen élethűek, 3D leveleknek köszönhetően megszólalásig hasonlítanak a frissen vágott fenyőfákra. Méretükből adódóan jól mutatnak egy asztalon, a zongora tetején, vagy más magaslatra helyezve, és egyúttal biztonságban lesznek az energikus gyerekektől és háziállatoktól is.

  A kisebb műfenyő praktikus „kiegészítő” dekoráció is lehet: tegyen egy hatalmas karácsonyfát a nappaliba, és néhány kisebbet a hálószobákba, hogy a lakás minden pontján megidézhesse az ünnepi hangulatot!

  Egy legenda szerint a fenyő azért örökzöld, mert annak idején Jézus egy fenyőfa mögé bújt el üldözői elől. Hálából megáldotta a fát, örökzölddé tette, és elrendelte, hogy ágain az emberek az ő emlékezetére gyújtsanak gyertyát.
  Ez az áldás azonban ma már átokká vált, hiszen a szeretet ünnepén fenyőfák millió kerülnek kivágásra. Tegyünk azért, hogy az ünnepen minél kevesebb fának kelljen meghalnia: állítson valódi örökzöld műfenyőt idén és a következő karácsonyokon is!


  Összesen: 5 termék

  Havas műfenyő-Dinsmore, 45 cm-LED világítással

  3.990 Ft
  Ön is szereti mindenhová becsempészni az ünnepi meghittséget, ahogy egyre inkább közeleg a karácsony? 
  Az ünnepi hangulat megteremtése nem csak otthonában, de munkahelyén is fontos, erre való egy mini, havas műfenyő. Remekül mutat asztaldíszként, nem foglal sok helyet, mégis azonnal meghitt hangulatot teremt. Nem hullajtja a leveleit, locsolni sem kell, csupán megtalálni neki a megfelelő helyet. A műfenyőn műhó található, valamint aranyszínű fények díszítik, így Önnek már semmi dolga sincs vele.
  Asztal helyett az ablakpárkányon, illetve a kandallópárkányon, de akár a bejárati ajtó mellé helyezve is remekül mutat – csak el ne felejtse esténként felkapcsolni fényeit!

  Asztali műfenyő Glasgow

  6.990 Ft
  Szolid, ám önmagában is mutatós asztali dekorációt keres?
  Ez, a hóbogyókkal, és igazi tobozokkal tűzdelt, több fajta ágakból összeállított asztali műfenyő, minden háztartásba elhozza a természetet és az ünnep tisztaságát. Levelei megszólalásig hasonlítanak a valódi fenyőére, az illúziót pedig a vékony zúzmararéteg teszi még igazibbá. Sőt, ez jobb, mint az igazi, hiszen nem hagy maga után latyakot, foltot és az apró szúrós tűleveleket sem kell a talpunkból kiszedegetni.
  Ez a karácsonyi dekoráció már nem igényel további díszítést, azonban elemes fényfüzérrel még látványosabbá teheti.

  Asztali műfenyő Forest Frosted

  7.990 Ft
  Nincs karácsony fenyő nélkül?
  Ha úgy gondolja, a kis karácsony is lehet nagy karácsony, az Ön fenyőfája lehet a Forest asztali műfenyő. Remek választás, ha óvni szeretné a természetet, de a természetességhez is ragaszkodik. Ha nincs elég helye egy grandiózus fenyőfa felállítására, vagy úgy gondolja nem a méret a lényeg, akkor válassza a Forest asztali műfenyőt!
  Ez a kis aranyos, 60 centiméter magas fenyőfácska akár kiegészítő dekorációként, vagy karácsonyfaként is funkcionálhat. A műfenyő készítői figyeltek, hogy a természetesség illúzióját tökélyre vigyék a 3D levelek hadával, valamint a vászonzsákos talpazattal, amely a fenyőfa „gyökerét” hivatott takarni. Azoknak is ajánljuk ezt a fenyőt, akik a természetet szeretnék a szobába becsempészni, és díszítetlenül szeretnének benne gyönyörködni.
  Annyira élethű ez a műfenyő, hogy érezni véljük a belőle áradó fenyőillatot is.

  Műfenyő Abies Nordmann

  9.990 Ft
  Ha szeretne egyszerűen és azonnal ünnepi hangulatot teremti otthonában, munkahelyén válassza az Abies Nordmann asztali műfenyőt.
  Természetes megjelenésért a műfenyő gyökerét zsákvászonba csomagolták, puha tapintású leveleivel valósághű megjelenést biztosítva.