Barion Pixel
Műfenyő webáruház

Élethű műfenyők, prémium minőségben!

Műfenyők megtekintése akár személyesen is!

Engedje meg hogy bemutatkozzam, Hegyi Gábor vagyok a Mufenyo.net üzemeltetője. Vállalkozásunk műfenyők, gyertyák és karácsonyi díszek forgalmazáásval közel 10 éve foglalkozik. 

Több országot és a legnagyobb karácsonyi vásárokat bejártam és járom évről évre, hogy a legkiemelkedőbb termékeket biztosítsam a hazai vásárlóknak az év legszentebb ünnepére. 

Hiszem, hogy hosszú távon csak a legkorrektebb vállalkozások maradhatnak életben, ezért a prémium minőség mellett 3, vagy akár 8 év gyártói garanciát is biztosítunk az általunk forgalmazott műfenyők többségére. 

Nézzen szét webáruházunkban, nézzék meg az élethű műfenyőklet és rendelje meg azt a műfenyőt a legszebb kiegészítőkkel, mely a leginkább méltó lesz az Ön otthonához! 

Szeretettel teljes, örömteli ünnepet kívánunk!

Hegyi Gábor ügyvezető

Miért műfenyő?

Műfenyő vs. élő fenyőfa

Évről, évre... Fenyőárustól, fenyőárusig...  Amikor már több fenyőfát értékesítő standot is felkeresünk és sok fenyőt megnézünk, csalódottan tapasztaljuk hogy egyiknek itt a szépséghibája, másiknak ott törött az ága, ez túl magas, az túl keskeny...

Hosszas keresgélés után, némi kompromisszummal amikor megtaláljuk a keresett fenyőt, jön a következő probléma a hazaszállítás, ami egyrészt felesleges "macera", másrészt újabb 2 eltörött ág... 

Amikor végre hazaszállítjuk jönnek a csodás élmények, de ahogy a napok telnek a melegtől a levelek hullani kezdenek, jönnek a bosszúságok ismét...

Műfenyő webáruház

Mi lehet a megoldás?

A műfenyő

Az általunk kínált műfenyők élethűek, természetes megjelenéssel bírnak, a színek részletesen kidolgozattak, élő fa társaik legszebbjeikről lettek mintázva. A műfenyő "bírja a meleg levegőt". Levele nem hullik, rugalmas és ugyanolyan tökéletes lesz a formája évek múltán is, mint az első összeszerelésnél. 

A műfenyő levelei fémszállal vannak megerősítve, ágai erős acélból készültek, így nem kell attól tartani, hogy eltörik, elszakad vagy lehajlik a karácsonyi díszek súlya alatt. A masszív és stabil fémtalp biztosítja, hogy a műfenyő ne dőljön el, az ágakat beakasztós rendszerrel lehet a fa törzsére feltenni, használat után egyszerűen visszacsomagolható eredeti dobozába. A műfenyő levelei speciális égés képtelen műanyagból készültek és nem tartalmaznak allergén anyagot. 

Amennyiben a felsorolt érvek nem elegendőek íme még 3 érv, amely a műfenyő és vállalkozásunk mellett szól: 

Műfenyőkre 3-8 év garanciát és gyors szállítást biztosítunk, várakozási idő nélkül! Nézze meg kínálatunkat és rendelje meg karácsonyra a tökéletes formát és a megnyugtató minőséget. 

Hivjon most! (H-P:09:00 - 16:30)