Barion Pixel

Tisztelt Vásárlónk!

Köszönjük, hogy megtisztelt minket bizalmával és elégedett vásárlóink között tudhatjuk Önt is.

Tájékoztatjuk, hogy a műfenyők a vonatkozó 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet szerint nem minősülnek tartós fogyasztási cikknek, ezért rájuk a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései szerinti szavatosság és jótállás vonatkozik.

A Holly Jolly Xmastree műfenyők kiváló minőségű anyagokból készülnek. Garantáljuk, hogy a Holly Jolly Xmastree kollekció műfenyői hosszú éveken keresztül könnyű kezelhetőséget és gondtalan légkört biztosítanak a vásárlóink számára.

Ezért cégünk az általa forgalmazott Holly Jolly Xmastree műfenyőkre a törvény által előírtakon felül KITERJESZTETT SZEZONÁLIS GARANCIÁT VÁLLAL a vásárlói irányába az alábbiak szerint.

Kiterjesztett szerzonális garancia általános feltételei

A kiterjesztett, a kereskedő által önként vállalt szezonális garancia (jótállás) lényege, hogy fogyasztó számára a jogszabályokon felül biztosított jogon túl lehetőséget ad a hibás termékekkel kapcsolatos problémáinak megoldására.

Csak akkor biztosítunk termékeinkre kiterjesztett szezonális garanciát, ha regisztrálja a megvásárolt terméket a www.hollyjollyxmastree.eu oldalon, a vásárlás napjától számított 90 (kilencven) napon belül. Ha nem regisztrálja a terméket, akkor csak a jogszabályban előirt szavatossági és jótállási rendelkezések vonatkoznak rá. 

A kiterjesztett szezonális garancia csak lakossági felhasználás esetén érvényes.  Üzleti, céges vásárlók (azaz a fogyasztónak nem minősülő vásárlók) kereskedelmi felhasználására nem vonatkozik a kiterjesztett szerzonális garancia. Fogyasztónak nem minősülő vásárló esetén csak a vonatkozó uniós jogszabályok, illetve azon ország jogszabályai alkalmazhatóak, ahol vásárolta a terméket.

A kiterjesztett szezonális garancia kizárólag a Holly Jolly Xmastree által forgalmazott Holly Jolly Xmastree műfenyőkre vonatkozik, mely tényt minden garancia bejelentéskor vizsgálunk. Amennyiben a terméken, csomagoláson, számlán szereplő gyártói kód, cikkszám nem egyezik az általunk eladott termék elektronikusan rögzített kódjával, cikkszámával, fenntartjuk a jogot az önkéntes jótállás, garancia visszautasítására. Amennyiben bizonytalan valamely termék önkéntes jótállási, garancia idejével kapcsolatban, kérjük vegye fel a kapcsolatot a termék értékesítőjével.

Az egyes termékekre vonatkozó kiterjesztett garancia ideje a termék nevével együtt a termék dobozán, illetve a használati utasításon található meg. 

A garancia megállapításához szükséges a vásárlást igazoló dokumentum (számla), ezért őrizze meg biztonságosan!  A javítási, csere- vagy alkatrészigényléshez csatolni kell az eredeti vásárlási bizonylat másolatát, amely tartalmazza a vevő nevét, cikkszámot, a vételárat és a vásárlás dátumát.  A vásárlást igazoló dokumentum másolata nélkül nem tudjuk feldolgozni garanciális kérését.

A szigorú minőségellenőrzések ellenére előfordulhat, hogy hiányzik egy alkatrész (a karácsonyfák néha különálló alkatrészekből állnak, mint például a talp, a szárnyas csavarok vagy a világítás transzformátora) vagy a termék meghibásodhat. A garanciális igény bejelentése vagy hiányzó, meghibásodott alkatrészek/tételek az űrlap segítségével kérhetők a www.hollyjollyxmastree.eu oldalon.

Holly Jolly Xmastrees kiterjesztett szezonális termékgaranciák ideje termékenként változik. Kérjük, olvassa el a termékleírások részleteit, hogy meghatározza az Önt érdeklő termékekre vonatkozó jótállás (garancia) idejét.  Ha nem találja, vegye fel a kapcsolatot a termék értékesítőjével.

Szállítási költségek a garanciális ügyintézés során 

Kérjük, vegye figyelembe az alábbi feltételeket a termék garanciális javításra történő szállításával kapcsolatban:

1) A Holly Jolly Xmastree fizeti a szállítási költségeket (a Holly Jolly Xmastree céghez és vissza a fogyasztónak), garanciális feltételek mellett, az első használati szezonban (az első használati szezon: a vásárlási év december 24. napja és a következő év január 30. közötti időszak; a vásárlási évben december 24-ét megelőzően kiállított számla jelenti a használat első szezonját). Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fogyasztó felelőssége, hogy a lehető legkisebb méretű és alakú dobozba csomagolja be, amely biztonságosan tartalmazza a szállítandó alkatrészt.

2) A használat második szezonjában a fogyasztó felelős a Holly Jolly Xmastree címére történő szállítás költségeiért. A Holly Jolly Xmastree cég fizeti a gyártási hiba miatt megjavított alkatrészek fogyasztóhoz történő visszaküldési költségét. A fogyasztó felelős a helytelen használat, elhanyagolás, hanyagság vagy rongálás miatt megjavított alkatrészek visszaküldési szállítási költségéért.

3) A harmadik szezonban és azt követően a garanciális szervizbe történő szállítás és a visszaszállítás minden költsége a fogyasztót terheli.

A Holly Jolly Christmas Store Kft  a kiterjesztett szezonális garancia  regisztrációs adatait gyűjti össze azzal a kizárólagos céllal, az esetleges felmerülő garanciális igény vagy termék visszahívása esetén kapcsolatba lépjen a vásárlóval. Nem forgalmazunk és nem adunk el adatokat, információkat végfelhasználóknak, cégeknek vagy egyéb harmadik személyeknek. Ügyfeleinknek nem kell aggódniuk, nem küldünk hírlevelet és kéretlen leveleket. 

A garancia érvényét veszti a termékkel való visszaélés vagy a termék természetellenes, illetve rendeltetésellenes használatának minősülő egyéb tényezők miatt.

Kiterjesztett szerzonális garancia egyes termékcsoportok esetén

A teljesen 100% 3D/PE levélből készült műfenyőre 8 év, havas kevert PE/PVC levelű műfenyőre 3 év kiterjesztett szerzonális garanciát vállalunk. Bármely műfenyő, amely beépített LED világítással rendelkezik, a LED világítás tekintetében 3 éves vagy 3000 üzemórára vonatkozó (amelyik előbb bekövetkezik) kiterjesztett szezonális garanciát vállalunk, a műfenyő esetében itt is 8 év kiterjesztett szerzonális garancia biztosított.

A kiterjesztett szerzonális garancia az eredeti vásárlás napjától érvényes.

TERMÉKEINK KIZÁRÓLAG SZEZONÁLIS, LAKOSSÁGI TELEPÍTÉSRE, HASZNÁLATRA KÉSZÜLTEKkarácsonyi ünnepi szezonban 60 nap.

A LED világításra vállalt kiterjesztett szezonális garancia 3 évre vagy 3000 üzemórára vonatkozik (amelyik előbb bekövetkezik), karácsonyi ünnepi szezonban 60 napos, napi 5 óra használatra terjed ki a garancia.

Egész éves FOLYAMATOS HASZNÁLATRA a kiterjesztett szezonális garancia NEM TERJED KI!  A kiterjesztett szezonális használati garancia csak akkor biztosított, ha rendeltetésszerűen használják a terméket. A termékek csak beltéri használatra alkalmasak, kivéve, ha ennek ellenkezőjére vonatkozóan konkrét utalás van a termék csomagolásán vagy a termékleírásban. A garancia nem érvényesíthető, ha a terméket kültéren vagy nedves környezetben tartották (kivéve a kültéri használatra javasolt termékek esetében).

Műfenyő ( 100% 3D/PE levéllel), műfenyő ( 100% 3D/PE levéllel)  beépített LED világítással

A 8 éves kiterjesztett szezonális garancia a törzs/állvány, talp és a zsanérok, illetve a fenyő bármely hibás részének javítását vagy cseréjét biztosítja, nem pedig a teljes faszakaszt vagy az egész fenyő az ügyfél számára. A csere alkatrészt vagy ágat elküldjük a telepítési utasításokkal együtt.  A hibás alkatrészt (alkatrészeket) szervízükön keresztül javítjuk vagy cseréljük.

A kiterjesztett szezonális garancia nem terjed ki a következőkre:

A garancia nem vonatkozik olyan termékekre, amelyeket helytelenül tároltak, illetve szereltek össze, nem megfelelően vagy nem rendeltetésszerűen használtak, módosítottak, vagy helytelenül, nem megfelelő módszerrel vagy tisztítószerrel tisztítottak. 

A garancia nem vonatkozik a normál használatból adódó kopásra, elhasználódásra, vágásra vagy karcolásra, ütés vagy baleset által okozott sérülésre.

Kifejezetten helytelen tárolás következtében keletkező károkra, eldeformálódásra a garancia nem terjed ki. Helytelen a tárolás különösen, de nem kizárólagosan, ha a fát egy kis dobozban összepréselve tárolják, amely esetben a drót és az ágak megtörhetnek, a levelek lelapulhatnak, eldeformálódhatnak.  Ugyancsak helytelen a tárolás akkor is, ha a műfenyőt 45C fok felett tárolják. (Optimális tárolási hőmérséklet 15-45C fok között)

A pántos /csuklós zsanérrendszernél a garancia nem érvényesíthető, ha a zsanérból a gyárilag rögzített főágat eltávolítják, eldeformálják, elhajlítják., levágják.

Minden alakalommal mikor felállítják és kihajtogatják a fenyőt pár darab levél leeshet, ezt sajnos nem lehet megakadályozni, erre a levélhullásra nem vonatkozik a garancia. 

A garancia nem vonatkozik továbbá

 • levelek színtartósságából, elhalványulásából, fakulásából, az előre rögzített fenyőtobozok tartósságából eredő károkra, laza levélvégre;
 • rendeltetésszerű használatból eredő kopásra, sérülésre, helytelen használatra, rongálásra, gondatlanságra vagy balesetre;
 • a normál használatból eredő kopásra, levélhullásra;
 • visszaélésre vagy manipulációra;
 • a fogyasztó helytelen kezelése, tárolása, rozsdásodás vagy a termék megváltoztatása által okozott károkra;
 • kültéri használat során bekövetkezett károsodás (feltéve, hogy a termék kültéri használatra nem alkalmas);
 • közvetett vagy járulékos sérülésekre (a jótállás/garancia kizárólag hibásnak minősített termék cseréjére, javítására korlátozódik, és nem tartalmazza a felelősséget az esetleges vagy következményes károkért);
 • kereskedelmi használatból eredő bármilyen igényre;
 • nem rendeltetésszerű használatból, hanyagolásból, hanyagságból, szándékos módosításból vagy más, rajtunk kívül álló eseményekből eredő károkra;
 • a fenyőfára és alkatrészeire, amelyek UV, olajok, hő, savas eső, légköri oxigén és egyes sók (időjárási viszonyok) hatására öregedés vagy elszíneződés léphet fel kémiai reakció következtében;
 • a fenyő károsodására nedves, párás környezet, kültéri használat következtében.
 • a helytelen használatból eredő károsodásra, amely több izzó meghibásodását okozhatja;
 • a normál használat során kiégett izzóra, törött, hiányos izzóra, vezeték szakadásra, törött, javított transzformátorra, törött, javított csatlakozókra;
 • feszültségingadozás során keletkező meghibásodásra;
 • fényfüzér és alkatrészeire, amelyek UV, olajok, hő, savas eső, légköri oxigén és egyes sók (időjárási viszonyok) hatására öregedés vagy elszíneződés léphet fel kémiai reakció következtében;
 • a fényfüzér és a trafó károsodására nedves, párás környezet, kültéri használat következtében.


A garancia nem ruházható át más személyre, azt csak a fa eredeti tulajdonosa tudja érvényesíteni.

A 3 éves kiterjesztett szezonális világítási garancia a gyárilag telepített lámpákra, LED fényfüzérre vagy világító részek javítására, cseréjére vonatkozik és csak a hibás fényszakaszt/ fényfüzér cseréjét biztosítja, nem pedig a teljes faszakaszt vagy az egész fenyőt az ügyfél számára, kivéve a LED izzó normál használatból eredő kiégését. A csere fényfüzért elküldjük a telepítési utasításokkal együtt.  A hibás alkatrészt (alkatrészeket) szervízükön keresztül javítjuk vagy cseréljük.

A cserealkatrész a kérés beérkezésétől számított 1-2 héten belül küldjük. Bizonyos esetekben, ha nincs raktáron az adott alkatrész, akkor a gyárból kell rendelnünk, ennek átfutási ideje akár 4-8 hét is lehet. Bármely alkatrész cseréje vagy a műfenyő teljes cseréje esetén a kiterjesztett szezonális garancia nem hosszabbodik meg.

Megjegyzés: Nem küldünk új műfenyőt vagy annak részét (részeket), fényfüzért vagy alkatrészeket mielőtt nem érkezik meg az ügyféltől a visszaküldött eredeti garanciális okból visszaküldött termék vagy rész.

A Led izzók élettartamára vonatkozó gyártói adatok

A világítási termékek általában a LED izzó élettartamát jelzik, de ez az élettartam nem jelent garanciát. Ez az adat a termék laboratóriumi vizsgálati feltételek alapján várható átlagos élettartamára utal.

 • Havas műfenyő, havas műfenyő beépített LED világítással

A 3 éves kiterjesztett szezonális garancia a törzs/állvány, talp és a zsanérok, illetve a fenyő bármely hibás részének javítását vagy cseréjét biztosítja, nem pedig a teljes faszakaszt vagy az egész fenyő az ügyfél számára. A csere alkatrészt vagy ágat elküldjük a telepítési utasításokkal együtt.  A hibás alkatrészt (alkatrészeket) szervízükön keresztül javítjuk vagy cseréljük.

A kiterjesztett szezonális garancia nem terjed ki a következőkre:

A garancia nem vonatkozik olyan termékekre, amelyeket helytelenül tároltak, illetve szereltek össze, nem megfelelően vagy nem rendeltetésszerűen használtak, módosítottak, vagy helytelenül, nem megfelelő módszerrel vagy tisztítószerrel tisztítottak. 

A garancia nem vonatkozik a normál használatból adódó kopásra, elhasználódásra, vágásra vagy karcolásra, ütés vagy baleset által okozott sérülésre.

Kifejezetten helytelen tárolás következtében keletkező károkra, eldeformálódásra a garancia nem terjed ki. Helytelen a tárolás különösen, de nem kizárólagosan, ha a fát egy kis dobozban összepréselve tárolják, amely esetben a drót és az ágak megtörhetnek, a levelek lelapulhatnak, eldeformálódhatnak.  Ugyancsak helytelen a tárolás akkor is, ha a műfenyőt 45C fok felett tárolják. (Optimális tárolási hőmérséklet 15-45C fok között)

A pántos /csuklós zsanérrendszernél a garancia nem érvényesíthető, ha a zsanérból a gyárilag rögzített főágat eltávolítják, eldeformálják, elhajlítják., levágják.

Minden alakalommal mikor felállítják és kihajtogatják a fenyőt pár darab levél leeshet, ezt sajnos nem lehet megakadályozni, erre a levélhullásra nem vonatkozik a garancia. 

A garancia nem vonatkozik továbbá

 • levelek színtartósságából, elhalványulásából, fakulásából, az előre rögzített fenyőtobozok tartósságából eredő károkra, laza levélvégre;
 • havas műfenyőknél (flocked, snowy) nincs garancia a műhó vagy műdér, műfagy hullására, fakulásra, sárgulásra, elszíneződésre, színtartósságára;
 • rendeltetésszerű használatból eredő kopásra, sérülésre, helytelen használatra, rongálásra, gondatlanságra vagy balesetre;
 • a normál használatból eredő kopásra, levélhullásra;
 • visszaélésre vagy manipulációra;
 • a fogyasztó helytelen kezelése, tárolása, rozsdásodás vagy a termék megváltoztatása által okozott károkra;
 • kültéri használat során bekövetkezett károsodás (feltéve, hogy a termék kültéri használatra nem alkalmas);
 • közvetett vagy járulékos sérülésekre (a jótállás/garancia kizárólag hibásnak minősített termék cseréjére, javítására korlátozódik, és nem tartalmazza a felelősséget az esetleges vagy következményes károkért);
 • kereskedelmi használatból eredő bármilyen igényre;
 • nem rendeltetésszerű használatból, hanyagolásból, hanyagságból, szándékos módosításból vagy más, rajtunk kívül álló eseményekből eredő károkra;
 • a fenyőfára és alkatrészeire, amelyek UV, olajok, hő, savas eső, légköri oxigén és egyes sók (időjárási viszonyok) hatására öregedés vagy elszíneződés léphet fel kémiai reakció következtében;
 • a fenyő károsodására nedves, párás környezet, kültéri használat következtében.
 • a helytelen használatból eredő károsodásra, amely több izzó meghibásodását okozhatja;
 • a normál használat során kiégett izzóra, törött, hiányos izzóra, vezeték szakadásra, törött, javított transzformátorra, törött, javított csatlakozókra;
 • feszültségingadozás során keletkező meghibásodásra;
 • fényfüzér és alkatrészeire, amelyek UV, olajok, hő, savas eső, légköri oxigén és egyes sók (időjárási viszonyok) hatására öregedés vagy elszíneződés léphet fel kémiai reakció következtében;
 • a fényfüzér és a trafó károsodására nedves, párás környezet, kültéri használat következtében.

A garancia nem ruházható át más személyre, azt csak a fa eredeti tulajdonosa tudja érvényesíteni.

A 3 éves kiterjesztett szezonális világítási garancia a gyárilag telepített lámpákra, LED fényfüzérre vagy világító részek javítására, cseréjére vonatkozik és csak a hibás fényszakaszt/ fényfüzér cseréjét biztosítja, nem pedig a teljes faszakaszt vagy az egész fenyőt az ügyfél számára, kivéve a LED izzó normál használatból eredő kiégését. A csere fényfüzért elküldjük a telepítési utasításokkal együtt.  A hibás alkatrészt (alkatrészeket) szervízükön keresztül javítjuk vagy cseréljük.

A cserealkatrész a kérés beérkezésétől számított 1-2 héten belül küldjük. Bizonyos esetekben, ha nincs raktáron az adott alkatrész, akkor a gyárból kell rendelnünk, ennek átfutási ideje akár 4-8 hét is lehet. Bármely alkatrész cseréje vagy a műfenyő teljes cseréje esetén a kiterjesztett szezonális garancia nem hosszabbodik meg.

Megjegyzés: Nem küldünk új műfenyőt vagy annak részét (részeket), fényfüzért vagy alkatrészeket mielőtt nem érkezik meg az ügyféltől a visszaküldött eredeti garanciális okból visszaküldött termék vagy rész.

A Led izzók élettartamára vonatkozó gyártói adatok

A világítási termékek általában a LED izzó élettartamát jelzik, de ez az élettartam nem jelent garanciát. Ez az adat a termék laboratóriumi vizsgálati feltételek alapján várható átlagos élettartamára utal.

 • Asztali havas műfenyő, asztali havas műfenyő LED világítással, asztali műfenyő (zöld színű), asztali műfenyő LED világítással (zöld színű), havas girland, zöld színű girland

Törvényileg meghatározott 1 év garancia​

 

Hivjon most! (H-P:09:00 - 16:30)