Barion Pixel
  H-V: 8-18 óráig CSAK IDŐPONT EGYEZTETÉSSEL

  Fehér műfenyők

  Szeretne otthonában igazi mesebirodalmat teremteni? Legyen az idei karácsonya igazán merész és trendi! Ki mondta, hogy a karácsonyfának zöldnek kell lennie? Válasszon kínálatunkból egy hófehér fenyőfát. Ilyen karácsony talán csak Alice Csodaországában volt!

  Teremtsen divatot ismerősei körében egy hófehér műfenyővel. Egyértelmű, hogy nem most érkezett a Havasokból, de büszkén hirdeti, hogy óvja környezetét, és egy ízléses, egyedi darabbal ünnepli meg évről-évre a szeretet ünnepét.

  A fehér fenyők különböző méretekben is elérhetőek, könnyen választhat otthonának megfelelően. Legyen az ünnep kicsi és meghitt, vagy zajos és hetedhét országra szóló, a hófehér fenyő passzolni fog a hangulathoz. És még a szilveszteri bulinak is jól fog állni, ha idén fehér karácsonyfa áll majd a nappalijában;)


  Összesen: 1 termék

  Icelandic 185 cm fehér műfenyő

  39.990 Ft
  Emlékszik még az igazi, fehér karácsonyokra? A vastag hótakaróra, a befagyott Balatonra, amelyen korcsolyázni lehet, a szikrázó fehérségre? Ha szeretne kicsit nosztalgiázni, akkor Önnek találták ki az Icelandic fehér fenyőt. A fa olyan hatást nyújt, mintha megcsípte volna a dér az örökzöldet. A visszafogott, jeges csillogással egyszerre lesz elegáns és egyedi tőle a nappali. Egy ilyen fenyőfa könnyen divatot teremthet a családi vagy a baráti körben: a különleges ágakkal bíró fenyő még a sülő bejgli illatánál is nagyobb elismerésre számíthat.
  Az Icelandic fenyőt 155, 185 és 215 cm magasságban is megtalálja nálunk. Ez a fenyőfa tökéletes illúziót nyújt, talán egyetlen, ami elsőre ellene szólhatna, az illat hiánya. Vásároljon mellé fenyő esszenciájú illóolajat, füstölőt, így a régi karácsonyok szellemét megidézheti a nappali melegében, hosszú éveken át újra és újra!