Barion Pixel
H-SZ: 8-18 óráig HÉTVÉGÉN ZÁRVA

Élethű műfenyő

Fister János


Karácsonyra vettünk egy Nottingham Pine 3D levelű műfenyőt, melynek összeállítása rendkívül egyszerű volt a színekkel jelölt ágaknak köszönhetően. Nagyon szép és élethű látvány; a vendégeink rá sem jöttek volna, hogy nem valódi a fenyő, ha nem mondtuk volna el nekik. Nekünk az tetszik benne a legjobban, hogy ágai tetszés szerint hajlítgathatóak, mely nagy segítség a díszítés közben.
Összességében nagyon elégedettek vagyunk vele, csak ajánlani tudjuk minden kedves érdeklődőnek.

Molnár Zsuzsanna


Várakozásainkat jóval felülmúlta, formája, alakja az igazival vetekszik. Összerakása egyszerű, és gyors. 6 éves unokaöcsém szerint, sokkal jobb mint az ő "Papír fenyőjük", mert ez IGAZI!

Nyirádi Márk


fantasztikóóó!

Tóth Zoltán


Geráné Cséplő Erika


A fa nagyon élethű, ismerőseim nem akarták elhinni, hogy mű, nagyon meg vagyok elégedve, mindenkinek javaslom, hogy vásároljon ilyen műfenyőt.

Kovács Roland


Nagyon tetszik a műfenyő. Élőben is olyan, mint anit a képen is láttunk, amikor kiválasztottuk ezt a típust.
Köszönjük szépen.

KÖLLŐ ZSÓFIA


Nagyon szép, élethű, kiváló termék. Nem csalódtunk benne. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

Kővári Attila


Bevallom, a csomagolás kicsit megijesztett először, nem így képzeltem a műfenyőfát. ;-) De amikor feldíszítettük, nagyon megörültünk, hogy ennyire jól néz ki és a kislányomnak is tetszik. Nagyon valóságos, gondolom nagyobb méreteben, ez még inkább fokozható.

Üdvözlettel:
Kővári Attila

Kurucsai Tamás


Régi dilemmára került pont. Praktikai szempontból döntöttünk a műfenyő mellett. Sok üzletet bejárva sem találtunk megfelelő minőségű és esztétikumú műfenyőt, mig nem az internetet böngészve rátaláltunk a www.mufenyo.net oldalra ahol szebbnél szebb műfenyők közül válogathattunk. Választásunk de Luxe Sherwood-ra esett. Nem bántuk meg. Gyönyörű műfenyő. Ezt a céget csak ajánlani tudom bárkinek. Segítőkész, korrekt üzletvezetés.

Münnich Zoltán


Nagyon Szép Élethű fa!

Országalma Étterem


Nagyon szeretjük a műfenyőnket.A 3D-s leveleinek köszönhetően alig észrevehető , hogy a fa nem élő.
"Vegyél műfenyőt és ments meg 100 élő fát"

Bujdos Dávid


Teljes mértékben elégedettek vagyunk a fenyőfával.Mindenki azt hitte hogy igazi.

Kertész Ildikó


Nagyon elégedettek vagyunk, csodálatos a karácsonyfánk, örülünk, hogy innentől kezdve ez mindig így lesz. Ez a fa emeli az Ünnep fényét és még meghittebbé teszi a családi együttlétet.

Illés József


Minden évben a szokásos herce hurca a fenyő miatt.Tökéleteset nehéz találni az ára kidobott pénz.A műfenyőtől idegenkedtünk.Mi a megoldás?Párom válasza:ha találsz olyat ami úgy néz ki mint az eredeti ám legyen.Laptop elő;keresőbe beírom:élethű műfenyő;és az első oldal ami megjelenik Gábor oldala.Megmutatom páromnak a fenyőket szerelem első látásra.Időpont egyeztetés;megnézzük a fákat élőben is és haza fele már az autóban volt a mi kis 230cm-es gyönyörűségünk.Nagyon jó döntés volt;örömmel nézünk a karácsonyfánkra.A műfenyőtől való idegenkedésnek hűlt helye;és senki nem vette észre hogy nem "igazi".Mi csak ajánlani tudjuk mindazoknak akik szeretik a szépet;igényeset...és egy kicsit is bizonytalanok.Regina&Józsi Monor

Göbölös László


nagyon szép. tökéletes forma

FARKAS GÉZA


jó minőségű,könnyen összeszerelhető,

Tibor Balogh


Veľmi pekný, hustý vianočný stromček.

Kocsis Péter


Mindenkinek tetszett az illata :)

Tóth Zoltán


Tökéletes, mintha igazi fenyő lenne, főleg igy feldiszitve. Nagyon megvagyunk elégedve.

Takács Zoltán


Először nehéz szívvel vettem meg az első műfenyőfánkat ami remélem az utolsó is, de nem bántam meg. Egyrészt nehezen vehető észre, hogy műfenyőről van szó. A másik, hogy egy csomó dolog nagyon tetszik benne pl.: ha egy ág elhajlása nem tetszik egyszerűen áthajtom abban az irányba ahogy szeretném. Vagy például, hogy sajnos az igazi fák amiket már novemberben kivágnak, már akkor is elkezdik hullatni a tűlevelüket amikor feldíszítem őket. Karácsony után viszont nagyon elkezdenek hullani. Sokszor még a nyári porszívózásnál is találok tűlevelet. Sokszor karácsony után pár nappal szívesen élveztem volna egy-egy szép estét a karácsonyfa alatt egy jó forralt borral kezembe, de ezt igazi fenyővel elég nehéz volt a teljesen elhullajtott túlevelek miatt, ezt most a műfenyőmmel nyugodtan megtehetem. Nem bántam meg!

Béres Réka


Igazán minőségi, gyönyörű fenyő. 3D-s leveleit mindenki megcsodálja. Öröm volt díszíteni.

Sári Ibolya


Gyönyörű fenyőfánk lett az idén, olyan szép mint az élő fa. Nagyon őrült az egész család.

Chilf Petsuk Eszter


Nagyon szép fa, könnyen összerakható. Az egész családnak nagy örömet okozott, a gyerekeinknek tátva maradt a szája a csodától. Hiába tartottunk attól, hogy nem lesz elég élethű, senki meg nem mondja róla, hogy műfenyő - legfeljebb az tűnik fel, hogy nagyon szabályos. Nagyon szeretjük és örülünk, hogy emellett döntöttünk.

Molnár Andrea


Nagyon élethű a fenyő, szép és könnyű díszíteni, bár az összeállítása nehézkes volt, mert a törzsről majdnem minden szinten hiányoztak a színkódok, csupán 3 szinten voltak meg a ragacsok.

Bosnyák-Kóbor Krisztina


Gyönyőrek a fák! Nagyon örülünk,hogy rátaláltunk!

Szigeti Balázs


Nagyon meg vagyunk elégedve a fával, teljesen élethű. Könnyű összerakni, kiváló minőségű.

Martini Richárd


Nagyon szép a fa, a vendégek alig akarták elhinni, hogy műfenyő.

Molnár Andrea


Pofonegyszerű lett volna a fa összeállítása, ha a törzsről nem hiányoztak volna a színkódok, hogy melyik sorba melyik ágacskát kell tűzni, de végül sikerült megoldani a problémát.

Bereczné Bancia Ildikó


A fa , ahogy a leírásban is szerepelt rendkívül élethű. Az egész család kedvencévé vált és csodálatossá varázsolta az ünnepi hangulatot. Köszönjük!