Barion Pixel
H-SZ: 8-18 óráig HÉTVÉGÉN ZÁRVA

Élethű műfenyő

Rákóczy Csilla


Kedves Hegyi Gábor!
Mindennel meg vagyunk elégedve. A kiszállítás gyors volt, e- mailben mindenről kaptunk értesítést. A fa gyönyörű, ajánlani tudom mindenkinek. Nálunk már ünnepek előtt díszelgett a nappaliban. Üdvözlettel: Rákóczy Csilla

Bernáth Zoltán


Nagyobb szép műfenyő, ránézésre mint egy igazi fa.

Horváth Katalin


Hihetetlenül meg vagyok elégedve. Minden elvárásom felülmúlta a vásárolt fa. Imádjuk! Évek óta csak tervezgettem a vásárlást. Őrülök hogy önöktől vásároltam. Nagyon köszönjük!

Dr.Szántó Ildikó


Elégedettek vagyunk a fával. A fényfüzér is szép.
A barátaink először észre sem vették, hogy nem valódi a fenyőfa,
hanem műfenyő.

Kovács Józsefné


Tökéletes választás volt nagyon elégedettek vagyunk a termékkel.Szép és mutatós.

Pilák Ildikó


Hi! 100 éve Nordmand fenyőnyek vásároltunk Karácsonyonkét igy kicsik féltünk az erdménytöl , de attól eltekintve hogy a fenyőjük nem minden levele 3D és az illatát "módosítani" kellett teljesen ár -érték arányos és felhasználó barát könnyű vele bánni! Szép! Köszönjük!

Horváth Orsolya


Nagyon szereti a család! Köszönjük! Üdv.: Horváth Orsi

Holbok Tamás


Az egész családnak nagyon tetszett. Összeszerelése egyszerű, remek minőség. Mint az igazi, csak szebb, szabályosabb.
Bátran ajánlom.

Dr. Mészáros Ildikó


155 cm-es Rocky Mountain Spruce műfenyőt választottam. A dobozt kibontva először kételkedtem, hogy ebből mi lesz, ám összeállítva tökéletes lett a karácsonyfa. Könnyű volt összeszerelni, díszíteni, és valóban élethűnek hat. Amikor a fa közelébe megyek, még mindig elkap az érzés, hogy ne érjek hozzá, mert potyogni fog a levele, de aztán... Szóval valóban élethű, gyönyörű, elégedett vagyok vele.

Szalai Erzsébet


Tisztelt Hegyi Gábor! Az egész családnak nagyon tetszett az Önöknél vásárolt karácsonyfa. Kicsit tartottam az összeállításától, de ikerkislányaim pillanatok alatt megoldották. A feldíszített fánkról mellékelek fotót is. Köszönöm az ajándékkupont, bízom benne hogy a közeljövőben fel tudom használni. Sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok! Tisztelettel: Szalai Erzsébet

Májlinerné Erdősi Emese


Köszönjük a rendelés gyors teljesítését. Nagyon elegedettek vagyunk a fával tényleg olyan mintha igazi lenne.
Üdv Majlingerne Emese

Néder Mihályné


T. Uram !

Köszönöm szépen a megkeresését, nagyon meg vagyok elégedve a vásárolt fenyővel és a gyors kiszállítással is. Szépen sikerült kihajtogatni és feldíszíteni. Örülni fogok akkor is, amikor visszacsomagolom és nem kell küszködnöm a lehulló fenyőtüskékkel.

Czinczár Attila


A fenyő beváltotta hozzá fűzött reményeinket. Élethű, összeszerelése családi programnak is bevált. Gyerekjáték. A csúcsdísz elhelyezése kicsit problémásabb. A legalsó ágak kicsit lehetnének hosszabbak, akkor még tetszetősebb lenne. Összességében meg vagyunk vele elégedve.

Csapó István


A megrendelt műfenyő minősége kiváló, azt kaptuk amit vártunk.

Szakács Csaba


Köszönjük, remek választásnak bizonyult a műfenyő, bár eleinte féltünk, hogy nagyon műnek tűnik majd. Azonban az összerakás után mi magunk, majd a rokonság is teljesen élethűnek találta a fát, úgyhogy elégedettek vagyunk. Reményeink szerint még jó pár évig lakásunk fája lesz Karácsonykor. Az összeépítés egyszerű volt, teljesen egyértelmű, a színes ágjelölés remek ötlet (7 éves kisfiúval együtt fél órán belül sikerült összeraknom).

Hirlemanné Sz.Judit


Nagyon elégedett vagyok a termékkel, az általam támogatott gyerekeknek sikerült örömet okozni. A fenyő minősége, formája tökéletes.

Kiss Csaba István


A termék a leírással és képekkel megegyezik, egyszerű összeszerelés és magas esztétikai élmény jellemzi. A család szinte minden tagja azt hitte, hogy igazi fenyőt vásároltam. Ár-érték arányban, 5-ös skálán, 5 pontra értékelem! A tartóssága meg majd kiderül, de a 10 év garancia mindenesetre kecsegtető. Rendben volt minden a kiszállítással is! Köszönöm! Bátran ajánlom!

Szencz Annamária


Hibátlan, nagyon élethű termék, villámgyors kiszállítás. Gratulálok és nagyon köszönöm!

Vendrédi István


Pont olyan a műfenyő, mint a képeken volt. Gyorsan és könnyen össze tudtam rakni segítség nélkül is. Nagyon szép, dús és formás.

Zádor György


Szép formája van, könnyű volt összeszerelni, a garancia sokat ad hozzá az értékéhez. Feldíszítés után igazí fenyő kinézetét adja, ami a cél volt ennél az átlagosnál kicsit drágább fánál.vv

Meskó Lajosné


Tuscan Spruce fenyőt rendeltem és nagyon meg vagyok elégedve. Nyugdíjas koromból kifolyólag sok karácsonyfánk volt, de bizton állíthatom, hogy ilyen csodaszép még sosem.

Meskó Gábor


Nagyon megvagyok elégedve a Tuscan Spruce fenyővel. Sokkal könnyebbé tette a karácsonyi "fenyő mizériát" és ráadásul csodaszép formája is van és jó minősége van.

Peter Trant


Köszönjük, a fenyő gyonyoru, nagyon elégedettek vagyunk, tényleg, mintha igazi lenne. Sok műfenyőt láttam már de egyik sem volt összehasonlítható azzal amit Önöknek vettünk.

Horváth Gábor


A múfenyö diszkrét diszitéssel és villogo fényfüzr diszitéssel tetszett a családnak. . Köszönettel : H.Gábor

Marada Zoltán


T. Mufenyo.net!

A termékkel és a szolgáltatásuk minőségével is nagyon meg vagyunk elégedve.
A műfenyőt minden vendégünk igazinak hitte, az anyagminősége, formája és a "gyökérzsák" miatt.

Üdvözlettel: M. Zoltán

Tóth Sándorné


Nagyon elégedettek vagyunk a műfenyővel. Szép, sötétzöld színe, az ágak sűrűsége, a könnyű összeszerelés mind megelégedettséggel tölt el. További szép munkasikereket és boldog új évet kívánunk Önöknek! Tóthné

Horváth Zoltán


Első alkalommal ünnepeljük a karácsonyt műfenyővel, kicsit aggódtunk a látvány, az összeszerelés miatt, de végül minden rendben volt, és elégedettek vagyunk a döntésünkkel és természetesen a fenyővel is!
A tárolása még kicsit okozhat fejtörést...saját dobozában ilyen "kiterjedt" formában érdekes lesz begyömöszölni...!
Remélem, hogy a szín jelölések tartósak lesznek, nem esnek le sehonnan...

Dr.Petz Boldizsár


Szép, igényes termék. Minden rendben volt.Az összeszerelés kicsit időigényes, de megéri. Alig lehet megkülönböztetni az igazi fenyőtől.

Tekeres Ildikó


Meg vagyok elégedve , könnyen szétszedhető, összerakható, igazi hatású. Még senki nem mondta meg, hogy műfenyő. Szép !!! Selymesek a levelei, nem hullik . Csak pozitívan tudok nyilatkozni. Köszönöm szépen !! Üdv : Tekerea Ildikó

Szombathelyi Gábor


Műfenyőt vásároltam, az egész család nagyon meg van elégedve vele, gyönyörű és teljesen élethű. Bár nem volt olcsó, megérte megvásárolni. Az ismerősök nem is akarták elhinni hogy nem élő fenyő. Bárkinek szívesen ajánlom.

ALFONZ BARKÓ


Nagyon super az egész fa ,csodálatos mindenkinek tetszett .!!!!!!!!!!!!!!! super,super

Rédei Zsuzsanna


Gyönyörű a fenyő, nagyon egyszerű, könnyen követhető az összeszerelés. Egyáltalán nem bántuk meg, mindkét fajta fenyővel maximálisan elégedettek vagyunk, amit rendeltünk.

Szabó Péter


Összességében nagyon szép, dekoratív a fa, amit kaptam. Csomagolás, szállítás minden rendben volt, az egyetlen negatívum, hogy a fák úgy vannak hirdetve, mintha teljesen 3d-s fákról lenne szó, de ez nem igaz. Kevert tűlevelű fákról van szó és ezt sehol nem tüntették fel. Pedig nem ártana, az értékéből nem von le, mivel ez a legszebb műfa, amivel ezidáig találkoztam!

Némedi Piroska


Jó nagyon,szép kivülről és a gömböket amiket rá lehet rakni este ha világít nagyon szép!!!

Dan István Árpád


Nagyon tetszik a fenyő, az össze szerelés egy kicsit macera, mert alig található meg a színjelölés. De eddig csak pozitívum a fa. Már egy kicsit bánom, hogy nem a nagyobb fát rendeltem, de ez az én hibám. ???? ????
Boldog új évet kívánok! ????
Egy elégedett vásárló!
Dan István Árpád

Korda Tünde


Szép fenyő, zökkenőmentes adásvétel. Köszönöm! :)

Rimóczy-Szabó Marietta


Nagyon nem akartam műfenyőt.A férjem már 10 éve rágta a fülemet,hogy igenis legyen ,mert már unja a fenyő beszerzését.
A döntésünk fő oka,hogy a váll izületének betegsége miatt nehezen tette be a talpa tavaly a fát.
Akkor már nézegettem a műfenyőket.Akkor azt mondtam,hogy egy feltétellel,hogy úgy néz ki mintha élő lenne.
Ekkor találtam rá erre az oldalra.
Ennek ellenére elmentünk a lakóhelyünkön lévő konkurenciához.hogy megnézzük milyen élőbe.
Csalódott voltam,mert minden alkatrészét lehetett látni
Felmentem a honlapjukra,és az Önökére.Összehasonlítottam az ágak számát,és az árakat is.
Torony magasan az Önök ajánlata volt a jobb.
A családom tudta,hogy műfenyőnk lesz.Amikor meglátták a fát,azt kérdezték:Na mi történt mégis élőfenyőt választottátok? Ebben a beszerzet illat rúd is segített.
Nem bántam meg hogy Önmöktől vásároltunk.
Mi a 185 cm Rocky Mountain ezüst fenyőt választottuk.Egy pici negatívum,hogy nem igen bírja a csúcsdíszt,így a teteje egy kicsit ferrde,de így tényleg azt hiszik,hogy igazi a fenyő :D
.

Juhász Gergő


Tökéletes műfenyőt kaptam a látogatóknak nagyon tetszet! Jövőre szerintem otthonra is veszek! :)

Zoltán Mátyási


Szuper!Teljesen megegyezik egy fenyőfával.
Nagyon szépen Köszönjük,hogy még a Karácsony előtt megkaptuk az utolsó pillanatban leadott rendelés dacára!

Hajdu Károly


Bevált, jo döntés volt. A fa szép, nagyon élethű mindenkinek tetszett a családban. Minőségi anyagokból készült, egyenlőre úgy tűnik minden esélye megvan annak, hogy sok éven keresztül tudjuk használni.
Az összeállítása, hasznalata nagyon egyszerű, praktikus, kényelmes.