H-V: 8-18 óráig

Asztali műfenyők


Összesen: 5 termék

Havas műfenyő-Dinsmore, 45 cm-LED világítással

3.990 Ft
Ön is szereti mindenhová becsempészni az ünnepi meghittséget, ahogy egyre inkább közeleg a karácsony? 
Az ünnepi hangulat megteremtése nem csak otthonában, de munkahelyén is fontos, erre való egy mini, havas műfenyő. Remekül mutat asztaldíszként, nem foglal sok helyet, mégis azonnal meghitt hangulatot teremt. Nem hullajtja a leveleit, locsolni sem kell, csupán megtalálni neki a megfelelő helyet. A műfenyőn műhó található, valamint aranyszínű fények díszítik, így Önnek már semmi dolga sincs vele.
Asztal helyett az ablakpárkányon, illetve a kandallópárkányon, de akár a bejárati ajtó mellé helyezve is remekül mutat – csak el ne felejtse esténként felkapcsolni fényeit!

Asztali műfenyő Glasgow

6.990 Ft
Szolid, ám önmagában is mutatós asztali dekorációt keres?
Ez, a hóbogyókkal, és igazi tobozokkal tűzdelt, több fajta ágakból összeállított asztali műfenyő, minden háztartásba elhozza a természetet és az ünnep tisztaságát. Levelei megszólalásig hasonlítanak a valódi fenyőére, az illúziót pedig a vékony zúzmararéteg teszi még igazibbá. Sőt, ez jobb, mint az igazi, hiszen nem hagy maga után latyakot, foltot és az apró szúrós tűleveleket sem kell a talpunkból kiszedegetni.
Ez a karácsonyi dekoráció már nem igényel további díszítést, azonban elemes fényfüzérrel még látványosabbá teheti.

Asztali műfenyő Forest Frosted

7.990 Ft
Nincs karácsony fenyő nélkül?
Ha úgy gondolja, a kis karácsony is lehet nagy karácsony, az Ön fenyőfája lehet a Forest asztali műfenyő. Remek választás, ha óvni szeretné a természetet, de a természetességhez is ragaszkodik. Ha nincs elég helye egy grandiózus fenyőfa felállítására, vagy úgy gondolja nem a méret a lényeg, akkor válassza a Forest asztali műfenyőt!
Ez a kis aranyos, 60 centiméter magas fenyőfácska akár kiegészítő dekorációként, vagy karácsonyfaként is funkcionálhat. A műfenyő készítői figyeltek, hogy a természetesség illúzióját tökélyre vigyék a 3D levelek hadával, valamint a vászonzsákos talpazattal, amely a fenyőfa „gyökerét” hivatott takarni. Azoknak is ajánljuk ezt a fenyőt, akik a természetet szeretnék a szobába becsempészni, és díszítetlenül szeretnének benne gyönyörködni.
Annyira élethű ez a műfenyő, hogy érezni véljük a belőle áradó fenyőillatot is.