Barion Pixel

Karácsonyi koszorúk

Hirdesse az ünnep közeledtét már a bejárati ajtaján! Élethű levelekkel ellátott karácsonyi koszorúink valóban örökzöldek hiszen évek múlva sem fogják hullajtani a tűleveleiket. Bár műfenyő az alapanyaguk, megtévesztésig hasonlítanak az igazira: vendégei biztosan álmélkodnak majd, amikor meglátják!

A karácsonyi koszorúk egyfajta előhírnökei a közelgő ünnepeknek. Sokan már az első reggeli fagy után kihelyezik az ajtóra, ezzel üdvözölve a telet és várva a meghitt karácsonyi ünnepeket. 

A koszorúk hagyományosan örökzöldekből készülnek, amelyeket különböző téli növények és termések (magyal, toboz, csipkebogyó stb.), valamint általában műhó vagy fényfüzér díszít. Ezeket az egyszerű koszorúkat néhányan egy kicsit szeretik megbolondítani, és fa figurákkal, csengettyűkkel, szalagokkal, valamint apróbb dekorációs tárgyakkal egyedire formálni. A koszorú nem csupán egy jelképes ünnepköszöntő, de vehetjük akár bemutatkozásnak is ahány család, annyi variáció, az egészen letisztulttól a műszőrmével borítottig. Önhöz melyik áll legközelebb?

Összesen: 6 termék
Hivjon most! (H-P:09:00 - 17:00)