H-V: 8-18 óráig

Karácsonyi girlandok


Összesen: 7 termék

Girland Darwin

11.990 Ft
A karácsonyi dekorációhoz hozzá tartoznak a koszorúk és a girlandok, mint a karácsonyfához a szaloncukor. Ha meg szeretne óvni néhány fenyőt, vagy nem szeretne a zoknijából apró tűleveleket szedegetni még a húsvétkor is, akkor Önnek ajánljuk Darwin karácsonyi girlandunkat.
A girland prémium minőségű műfenyőből készül, amelyet valódi tobozokkal és piros bogyókkal teszünk még természetesebbé és mutatósabbá. Az alapot több fajta műfenyőág adja, amelyek 3D levelekkel teremtik meg a tökéletes illúziót. Ezt vékony zúzmararéteg fokozza, ami garantáltan nem fog elolvadni, így nem kell latyakot takarítania a lakásban. A girland szépen kombinálható a hozzáillő koszorúval is, így nem csak a szoba, vagy az ajtó egy részét, hanem akár az egész lakást is egységesen tudja díszíteni.
Költöztesse be a otthonába a havas erdőt, a karácsonyi hangulatot, fagyoskodás és különösebb erőfeszítés nélkül!

Girland Birmingham

10.991 Ft
A városban él, de imádja a természetet? Lenyűgözi a havas táj, de évek óta csak latyakot lát karácsonykor? Az időjárást nem tudjuk megváltoztatni, de a piros bogyós karácsonyi girlandunk segít, hogy hazavihesse a havat, a deret az otthonába – anélkül, hogy takarítania kellene utána.
A piros ilex bogyókon teljesen igazinak tűnik a havas-zúzmarás dekor, mintha csak most hozta volna be a közeli erdőből. Ránézve szinte érzi a téli levegő frissességét, hallja a csizmája alatt ropogó havat. Ehhez az élményhez most nem kell kimennie a hidegbe, nem kell órákat utaznia a legközelebbi erdőig – és nem kell a latyakot takarítania a lakásból!
Piros bogyós girlandunkkal az illúzió sokáig megmarad. Jövő karácsonykor, azután és még sokáig ugyanilyen gyönyörű marad, évtizedekig díszítheti vele otthonát.

Girland Bergen

10.991 Ft
Ön is rajong az karácsonyi girlandért? Legszívesebben minden helyiségbe tenne egyet-egyet? Igazi karácsony-fanatikusként megértjük, és készültünk is Önnek egy különleges darabbal.
A Bergen karácsonyi girland az ünnep színeivel, a pirossal és a zölddel díszíti otthonát, és hozza el a karácsonyi hangulatot a lakásba. A bogyók vidámságot, a valódi tobozok a természetet, az enyhén havas, zúzmarás tűlevelek a rég nem látott havat csempészik be a lakásba. Teheti a bejárati ajtóhoz, falra, kandallóra, kültérre vagy beltérre, függőlegesen vagy vízszintesen. Önmagában is gyönyörű karácsonyi dekoráció, de a hozzá illő koszorúval érvényesül igazán.
A karácsonyi girlandba ilex bogyókat, valódi tobozt és többféle műfenyő levelet fontunk össze, hogy igazán természetes hatású legyen.

Girland Albury

10.991 Ft
Ki ne szeretné bevinni a természetet az otthonába?
A havas, zúzmarás gallyak azonban csak pár percig szépek, utána csak piszkot hagynak maguk után. Ez a karácsonyi girland azonban hetekig, sőt, évekig gyönyörű marad, zúzmarája nem olvad, nem csepeg, mégis teljesen élethűen dekorálja otthonát! Remek karácsonyi dekoráció az ilex bogyókkal, valódi tobozokkal, és zúzmarával díszített girlandunk.
Minden család számára tökéletes karácsonyi díszítés, amely ízlésesen ötvözi a természetességet a praktikummal. A karácsonyi girland alapját a 3D leveles műfenyő ágak adják, melyek garantálják a tökéletes illúziót, valamint az időtállóságot.
Briliáns választása lehet azoknak, akik szeretnék becsempészni otthonukba a tél összetéveszthetetlen hangulatát.

Girland 270 cm Abies Nordmann

16.990 Ft
Girland elegáns és természetes megjelenését puha tapintású, méregzöld színű 3D levelek teszik tökéletessé, mely élethű utánzata az erdei Nordmann fenyőnek.
Gyönyörködjön a girland élethűen természetes megjelenésében, időtlen szépségében az elkövetkezendő években.

Girland 270 cm Forest Frosted Pine

10.991 Ft
Girland bájos lombozata, élethű tűlevele, valósághű megjelenése, igazán ünnepi hangulatot teremt otthonában.
Ideális kiegészítője a Forest Frosted Pine műfenyőnek, illetve koszorúnak.