Barion Pixel
  H-V: 8-18 óráig CSAK IDŐPONT EGYEZTETÉSSEL
  Élethű műfenyők, prémium minőségben!

  Rólunk

  Élethű műfenyők, prémium minőségben!

  Műfenyők megtekintése akár személyesen is!

  Engedje meg hogy bemutatkozzam, Hegyi Gábor vagyok a Mufenyo.net üzemeltetője. Vállalkozásunk műfenyők, gyertyák és karácsonyi díszek forgalmazáásval közel 10 éve foglalkozik. 

  Több országot és a legnagyobb karácsonyi vásárokat bejártam és járom évről évre, hogy a legkiemelkedőbb termékeket biztosítsam a hazai vásárlóknak az év legszentebb ünnepére. 

  Hiszem, hogy hosszú távon csak a legkorrektebb vállalkozások maradhatnak életben, ezért a prémium minőség mellett 5, vagy akár 10 év gyártói garanciát is biztosítunk az általunk forgalmazott műfenyők többségére. 

  Nézzen szét webáruházunkban, nézzek meg az élethű műfenyőklet minden oldalról (360 fokban fényképeztük be ezeket, hogy Ön minden részletet megtekinthessen kényelmesen, az otthonából.) és rendelje meg azt a műfenyőt a legszebb kiegészítőkkel, mely a leginkább méltó lesz az Ön otthonához! 

  Szeretettel teljes, örömteli ünnepet kívánunk!

  Hegyi Gábor ügyvezető. 

  Termékeink megvásárolhatóak webáruházunkban 5, vagy akár 10 év garanciával! Amennyiben személyesen szeretné megnézni a termékeinket,  bemutató termünkben erre is van lehetőség! 

  A bemutató termünk / raktárunk Budapesttől (Örs vezér tértől) csak 5 percre található. 

  A bemutatást csak időpont egyeztetéssel tudjuk biztosítani, így kérem mindenképpen telefonon keressen mielőtt kifárad hozzánk!

  Köszönjük szépen megértését!